+31(0)78 693 3900 Offerte Over ons

Traysealer - Topsealer

Snelle & flexibele schalensluitmachines / topsealmachine

Binnen het gamma van onze traysealers, ook wel topsealer of schalensluitmachine genoemd, hebben wij de beschikking over stand-alone handmatige, semi-automatische en volledig automatische lijnen in zowel breedte als lengte transport.

Schalensluiter voor elke denkbare verpakkingsvorm

Op basis van uw eisen en wensen stellen wij de voor u juiste traysealer samen. Zo zijn al onze traysealers geschikt voor schalen sluiten op PP, A-pet, C-pet, aluminium, pulp, karton en glas. Mogelijk met inside cut, outside cut, easy-opening en peeltab en een verscheidenheid aan technieken zoals bijvoorbeeld skinnen, lidding, mirabella, stoomkoken en nutrivalve.

Snelheid in lengte transport, flexibiliteit bij breedte transport

Waar de focus bij de lengte transport machines ligt op snelheid, met een sealbereik tot maar liefst 1380 x 610 mm, ligt deze bij de breedte transport machines op flexibiliteit. Flexibiliteit door middel van snelle formaatdeel wissels, zogenaamde ‘partial toolings’ en zelfs traysealers voorzien van een carrousel welke permanent vier formaten bij zich draagt, klaar voor actie.

Doorgroeien zonder overbodige investeringen

Formaatdelen die van kleinere semi-automatische machines door te zetten zijn naar onze vol automaten. U kunt dus doorgroeien zonder overbodige investeringen. Vanzelfsprekend zijn al onze traysealers ontwikkeld naar de laatste stand van de technologie, volledig RVS (inox), hygiënisch en eenvoudig te bedienen.

Al onze traysealers zijn tevens uitgevoerd met een pressostaat, waardoor u een optimale controle heeft over het vacuüm en begassingswaarde.

Klantspecifieke verpakkingsmachines, vraag het aan Skillpack

Aanhef *

Direct contact

Skillpack is de onbetwiste marktleider in het leveren van klantspecifieke verpakkingssystemen voor food & non-food.

+31(0)78 693 3900 maak een afspraak

De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.
+31(0)78 693 3900 contact