Vacatures Offerte Over ons Contact

Multihead weigher

Van 4-kops lijnwegers tot 24-kops circulaire wegers

Met onze kwaliteitsselectie multihead wegers maken we alles mogelijk. Volledige integratie zowel in frame als besturing; opvoeren, wegen, doseren en verpakken. Van 4-kops lijnwegers tot 24-kops circulaire wegers. Twee verpakkingsmachines onder één multihead weigher? Meerdere componenten in juiste verhouding in de verpakking? Ook dat is geen probleem met onze Twin en Mix uitvoeringen.

De voor u juiste multihead weigher samenstellen

Buckets uitgevoerd naar uw producteisen, in RVS (inox) of kunststofpolymeer, al dan niet getefloniseerd uitgevoerd mogelijk met in-line memory (DMA). Weegkoppen compleet uitwisselbaar, individueel of servo gestuurd. Zeer geavanceerde weegcel inclusief optimalisatie feedback. Dit systeem zorgt dat de cellen automatisch terugkoppeling krijgen en zelfcorrigerend zijn. Er vindt dus een continue aanpassing plaats mede afhankelijk van het soort product en status van het product, gedurende het productieproces.

Wat u wilt bereiken met een multihead weigher

Het doel van onze multihead weighers is om het maximale te bereiken in precisie, efficiency, eenvoud, hygiëne en veiligheid waardoor u het maximale kunt bereiken in product, rendement en tijd. Daarom zijn al onze multiheadwegers uitgevoerd met de rekenkundige kracht van een state-of-the-art processor, welke uiteraard te allen tijde te upgraden is en menselijk falen zoveel mogelijk elimineert.

Aanvullende informatie over onze multihead weighers

Klantspecifieke verpakkingsmachines, vraag het aan Skillpack

Aanhef *

Direct contact

Skillpack is de onbetwiste marktleider in het leveren van klantspecifieke verpakkingssystemen voor food & non-food.

+31(0)78 693 3900 maak een afspraak

Turn-key verpakkingsmachines voor maximale hygiëne in food en non-food

Direct uit voorraad leverbaar

Skillpack heeft de afgelopen tijd volop geïnvesteerd in het vervaardigen van complete turn-key verpakkingslijnen. Daardoor kan zij nu razendsnel inspelen op de veranderende verpakkingsbehoefte rondom hygiëne en duurzaamheid.

Ontdek meer

De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.
+31(0)78 693 3900 contact