+31(0)78 693 3900 Offerte Over ons

Stickpack en sachet machine

Zakjes en stickpacks in alle vormen

Relatief nieuw in ons gamma aan verpakkingsmachines zijn de machines voor het vervaardigen van stick- en sachetverpakkingen. Een uitstekende kwaliteit, hoge prestaties en veelzijdigheid maken dat onze stickpackers en sachet machines toepasbaar zijn in vele branches van de food en non-food industrie. Van de voedingsmiddelenindustrie tot de chemische, cosmetische en farmaceutische industrie.

Met de meest recente resultaten op elektronische en mechanische engineering als basis worden de stickpack en sachet verpakkingsmachines ontworpen voor extreem hoge productie-efficiëntie waarbij het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

Altijd de juiste stickpack of sachet voor uw product

Skillpack vervaardigt stand-alone verpakkingsmachines en complete lijnen voor het kunnen fabriceren van zakjes (sachets) en stickpacks. De verpakkingen kunnen worden gebruikt om allerlei producten te verpakken, zoals bijvoorbeeld:

  • Voedingsmiddelen industrie: suiker, koffie, gist, mayonaise, ketchup en honing.
  • Farmaceutische industrie: poeder, vloeistoffen, korrelige producten en tabletten.
  • Cosmetische industrie: shampoos, lotions, poeder-gebaseerde producten en wasmiddelen.

Verschillende sealsystemen voor sachet en stickpack

De stickpacks en sachet verpakkingen kunnen op diverse wijzen worden geseald. Op 4 zijden van de verpakking (sachet), op 3 zijden van de verpakking, stickpack en ook custom-made zakjes.

Sachet:

Onze 4-sided seal machines kunnen op hoge snelheid draaien. De sachet machine wordt aangedreven door servo motoren waardoor een hoge betrouwbaarheid wordt gegarandeerd. De sachet verpakkingsmachine is zeer eenvoudig in gebruik en veelzijdig in de mogelijkheden. Het veranderen van formaat in verpakking (lengte en breedte) kunnen worden gegarandeerd zonder onderdelen te vervangen. Dit in tegenstelling tot andere verpakkingslijnen.

Stickpack:

Voor een stickpack verpakking is er een verpakkingsmachine welke een intermitterende beweging maakt om buisvormige zakken te fabriceren. Stickpack verpakkingen kunnen gesloten worden aan 3-zijden. De stickpack machine is uitgerust met doseersystemen en kan elke vorm van product verpakken: vast, poeder, korrels, vloeibare, viscose producten, tabletten en individuele items. De machine maakt gebruik van een single-afdichting van de folie en de folie wordt vervolgens in het gewenste aantal lijnen gesneden.

De stickpack machine wordt aangedreven door servo motoren waardoor een hoge betrouwbaarheid wordt gegarandeerd. Eveneens is het gebruik van deze verpakkingsmachine zeer eenvoudig.

Klantspecifieke verpakkingsmachines, vraag het aan Skillpack

Aanhef *

Direct contact

Skillpack is de onbetwiste marktleider in het leveren van klantspecifieke verpakkingssystemen voor food & non-food.

+31(0)78 693 3900 maak een afspraak

De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.
+31(0)78 693 3900 contact