Vacatures Offerte Over ons Contact

Verpakkingssysteem afgestemd op uw product en proces

Ontwerp, ontwikkeling en realisatie

Ontwerp, ontwikkeling en realisatie van de voor u beste verpakkingsmachine. Een systeem ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd op basis van uw product en proces. De mogelijkheden zijn legio. Onze skills liggen in het kiezen van de voor u juiste. We doen dit uit een groot pakket van verpakkingsoplossingen, standaard of speciaal voor u ontwikkeld. Het samenstellen van de basiscomponenten of geheel voor u op maat ontworpen en gebouwd.

Gericht op de toekomst met gebruiksvriendelijke software

Bij de ontwikkeling van uw verpakkingssysteem selecteert Skillpack uitsluitend kwalitatief hoogwaardige componenten van gerenommeerde leveranciers welke vrijelijk op de markt verkrijgbaar zijn. Hiermee garanderen wij een systeem dat ook in de toekomst de maximale efficiency en performance kan leveren. Daarom bieden we ook altijd oplossingen op basis van uw eigen merk voorkeuren. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met uw merkvoorkeuren en de realisatie van het systeem met toegankelijke software die tot in de kern aan te passen en te koppelen is op uw bestaande lijnen en/of netwerken (bijvoorbeeld uw intranet).

‘Onze specialiteit: het zoeken naar de juiste combinaties.’

Klantspecifieke verpakkingsmachines, vraag het aan Skillpack

Aanhef *

Direct contact

Skillpack is de onbetwiste marktleider in het leveren van klantspecifieke verpakkingssystemen voor food & non-food.

+31(0)78 693 3900 maak een afspraak

Turn-key verpakkingsmachines voor maximale hygiëne in food en non-food

Direct uit voorraad leverbaar

Skillpack heeft de afgelopen tijd volop geïnvesteerd in het vervaardigen van complete turn-key verpakkingslijnen. Daardoor kan zij nu razendsnel inspelen op de veranderende verpakkingsbehoefte rondom hygiëne en duurzaamheid.

Ontdek meer

De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.
+31(0)78 693 3900 contact