Vacatures Offerte Over ons Contact

Flowpack machine

Flowpackers / flowwrappers

Een van de meest veelzijdige verpakkingssystemen is ongetwijfeld de flowpack machine. Voor het maken van zogenoemde flowpacks / flowwraps levert Skillpack een keur aan flowpack machines. Van standaard tot maatwerk. Voor begaste (MAP) en onbegaste verpakkingen. Flowpackers en flowwrappers die kunnen worden voorzien van easy opening en hersluitbaar te maken zijn met bijvoorbeeld tape, zip en aplix. Skillpack beschikt over het complete gamma sealsystemen en alle denkbare flowpack verpakkingsvormen.

De juiste flowpacker voor uw productielijn

Al onze horizontale flowpackers en verticale flowpackers zijn in RVS (inox) leverbaar en uit te voeren in mechanische, elektronische en volledige servo gestuurde uitvoeringen. Mede hierdoor kunnen wij flowpack systemen leveren als stand alone maar ook volledig geautomatiseerd en geïntegreerd in uw productielijn. Voorzien van invoersystemen, (multihead) weighers, augerfillers, labellaars printers et cetera.

Klantspecifieke verpakkingsmachines, vraag het aan Skillpack

Aanhef *

Direct contact

Skillpack is de onbetwiste marktleider in het leveren van klantspecifieke verpakkingssystemen voor food & non-food.

+31(0)78 693 3900 maak een afspraak

Turn-key verpakkingsmachines voor maximale hygiëne in food en non-food

Direct uit voorraad leverbaar

Skillpack heeft de afgelopen tijd volop geïnvesteerd in het vervaardigen van complete turn-key verpakkingslijnen. Daardoor kan zij nu razendsnel inspelen op de veranderende verpakkingsbehoefte rondom hygiëne en duurzaamheid.

Ontdek meer

De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.
+31(0)78 693 3900 contact