Vacatures Offerte Over ons Contact

Advies over verpakkingsvorm en -systeem

Wij luisteren graag naar u!

Bij de aanschaf van een nieuw verpakkingssyteem komt een heleboel kijken. U kunt het tenslotte maar een keer goed doen. Daarom is de eerste stap, een goed advies, voor u wellicht de belangrijkste stap in het hele proces. Dat geldt ook voor ons. Daarom luisteren wij naar u. Zodat wij uw bedrijf, product(en), productieproces en business begrijpen.

Wij maken het verschil tussen beloven en waarmaken

Wat zijn uw eisen, uw wensen en wat verwacht u in de toekomst? Is er sprake van een stand-alone situatie of moet dit in een later stadium geïntegreerd kunnen worden? Of is er al sprake van een bestaand up- en/of downstream proces? Zaken met betrekking tot flexibiliteit, snelheid en duurzaamheid worden vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Gecombineerd met het gegeven van de laatste trends en ontwikkelingen maakt Skillpack het verschil tussen beloven en waarmaken. Skillpack levert altijd een eerlijk advies voor uw product en verpakkingsvraagstuk.

‘Als er noviteiten zijn, komen ze bij Skillpack vandaan.’

Klantspecifieke verpakkingsmachines, vraag het aan Skillpack

Aanhef *

Direct contact

Skillpack is de onbetwiste marktleider in het leveren van klantspecifieke verpakkingssystemen voor food & non-food.

+31(0)78 693 3900 maak een afspraak

Turn-key verpakkingsmachines voor maximale hygiëne in food en non-food

Direct uit voorraad leverbaar

Skillpack heeft de afgelopen tijd volop geïnvesteerd in het vervaardigen van complete turn-key verpakkingslijnen. Daardoor kan zij nu razendsnel inspelen op de veranderende verpakkingsbehoefte rondom hygiëne en duurzaamheid.

Ontdek meer

De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.
+31(0)78 693 3900 contact