+31(0)78 693 3900 Offerte Over ons Contact

Vacature Hoofd Technische Dienst

Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij de marktleider op het gebied van verpakkingsmachines? Vanwege de constante groei van ons (internationale) klantenportfolio zoeken wij bij Skillpack een Hoofd Technische dienst. Ben jij ervaren, stressbestendig en kun jij je uitstekend verstaanbaar maken in het Engels? Solliciteer dan direct!

'Wij zijn op zoek naar een Hoofd Technische Dienst!'

Wat doet Skillpack?

Skillpack maakt deel uit van een dynamische internationale organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van industriële verpakkingen en systemen welke voornamelijk worden gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Maar ook voor de farmaceutische en medische industrie leveren wij de juiste verpakkingsmachine. Voor elk verpakkingsvraagstuk bieden wij onze klanten deskundig advies en zijn we in staat om klant specifiek maatwerk te leveren. 

Functieomschrijving

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de technische werkzaamheden en het aansturen van onze service-engineers, werkplaats en onderdelenmagazijn. De werkzaamheden zijn gerelateerd aan industriële verpakkingssysteemprojecten die voornamelijk in de Benelux zijn of worden geleverd.
Tevens ben je verantwoordelijk voor de controle op kwaliteit en efficiency. Daarnaast behoren ook de onderstaande taken tot jouw takenpakket:

 • Het contact met leverancier en klanten.
 • De verantwoordelijkheid van het plannen en bezoeken ten aanzien van onderhoud en storingen voor de technische dienst.
 • Bewaken en structureren van de diverse projecten van Skillpack.
 • Het beoordelen en signaleren van bijzonderheden in de planning.
 • Zorgdragen voor continuïteit van de producten en diensten van Skillpack.

Wij vragen voor deze functie:

 • Afgeronde Technische HBO opleiding.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Beschikking over de volgende competenties: commercieel, tactisch en operationeel inzicht, analytisch vermogen, overtuigend, je kunt werken onder tijdsdruk en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en ben je gewoon een leuk persoon. 

Wij bieden jou:

Wij bieden jou een functie in een diverse en uitdagende omgeving. Iedere dag werk je met mooie technische producten binnen een leuk team en kun je jouw functie verder vormgeven. Hiernaast bieden wij jou:

 • Internationale werkomgeving met genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • Goed salaris met winstdelingsregeling;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Studiekostenregeling;
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Kortom; groei met ons mee als Hoofd Technische Dienst binnen Skillpack. Jij krijgt alle ruimte de functie zo in te richten dat hij goed bij jou past. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan direct!

Sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Arjan Moree via e-mailadres info@skillpack.nl. Uiteraard kun je zijn e-mailadres ook gebruiken om direct jouw CV en motivatiebrief naar toe te sturen.

- Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. -

Klantspecifieke verpakkingsmachines, vraag het aan Skillpack

Aanhef *

Direct contact

Skillpack is de onbetwiste marktleider in het leveren van klantspecifieke verpakkingssystemen voor food & non-food.

+31(0)78 693 3900 maak een afspraak

Turn-key verpakkingsmachines voor maximale hygiëne in food en non-food

Direct uit voorraad leverbaar

Skillpack heeft de afgelopen tijd volop geïnvesteerd in het vervaardigen van complete turn-key verpakkingslijnen. Daardoor kan zij nu razendsnel inspelen op de veranderende verpakkingsbehoefte rondom hygiëne en duurzaamheid.

Ontdek meer

De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.
+31(0)78 693 3900 contact