Vacatures Offerte Over ons Contact

Recyclebare verpakkingen: voor Skillpack niets nieuws

Al sinds dag 1

Verpakkingen worden vandaag de dag steeds duurzamer. Voornamelijk de vraag naar recyclebaar materiaal neemt toe. Voor sommige een uitvinding, voor ons heel normaal. Wij vervaardigen namelijk al, als een van de eerste van Europa, recyclebare verpakkingen sinds dag 1.

Recyclebare CA/PE verpakkingen

We realiseerden onder andere horizontale verpakkingslijnen in Italië voor het verpakken van mozzarella balletjes in recyclebare verpakkingen van CA/PE (Paper/Pe).

Verpakkingsoplossing van onvermengd papier

In 2014 hebben wij in samenwerking met Mondelez een recyclebare verpakking ontwikkeld bestaande uit onvermengd papier met koude seallijm op alleen de seal oppervlakken. Deze verpakking is aan de hoeken gevouwen en geseald (met lijm) om deze minder buigbaar te maken.

Dé beste recyclebare verpakkingen. Skillpack levert

U ziet het. Wij hebben al jarenlange ervaring in het vervaardigen van recyclebare verpakkingen. Bent u op zoek naar een recyclebare verpakkingsoplossing? Wij hebben verschillende mogelijkheden om dit naar wens in te vullen!

Vraag nu een offerte aan
Of maak vrijblijvend een afspraak

Klantspecifieke verpakkingsmachines, vraag het aan Skillpack

Aanhef *

Direct contact

Skillpack is de onbetwiste marktleider in het leveren van klantspecifieke verpakkingssystemen voor food & non-food.

+31(0)78 693 3900 maak een afspraak

Turn-key verpakkingsmachines voor maximale hygiëne in food en non-food

Direct uit voorraad leverbaar

Skillpack heeft de afgelopen tijd volop geïnvesteerd in het vervaardigen van complete turn-key verpakkingslijnen. Daardoor kan zij nu razendsnel inspelen op de veranderende verpakkingsbehoefte rondom hygiëne en duurzaamheid.

Ontdek meer

De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.
+31(0)78 693 3900 contact