+31(0)78 693 3900 Offerte Over ons

High-speed verpakkingsmachine voor worstenbroodjes en saucijzen

PFM Falcon HS

Het complete programma klantspecifieke verpakkingsmachines van Skillpack is uitgebreid met de nieuwe high-speed verpakkingsoplossing van PFM voor worstenbroodjes en saucijzen, de PFM Falcon HS. PFM is de toonaangevende fabrikant van verpakkingsoplossingen en wordt in de Benelux exclusief vertegenwoordigd door Skillpack BV.

40.000 individueel verpakte producten per uur!

De worstenbroodjes of saucijzen worden in rijen vanuit een koeltunnel getransporteerd naar de PFM Falcon HS verpakkingsmachine en worden daar in een flowwrap verpakking verpakt. Dit gaat met een snelheid van 40.000 individueel verpakte producten per uur! De Falcon HS is als extreem flexibele verpakkingsmachine ook toepasbaar voor een grote verscheidenheid aan andere producten.

Twee complete verpakkingslijnen

Om deze oplossing te verwezenlijken, is gekozen voor twee complete verpakkingslijnen. Deze bestaan uit 4 horizontale PFM Falcon HS verpakkingsmachines welke compleet uitgerust zijn met automatische invoersystemen. De PFM Falcon HS is een horizontale flowpack machine welke extreem hoge snelheden kan bereiken. Een flowpacker met het lang-sealstation aan de onderzijde, welke verpakkingen kan maken van een rol folie gebaseerd op cellulose of andersoortige sealbare kunststoffen.

Hygiëne en reiniging

De machine is ontworpen met aflopende hoeken waardoor reiniging gemakkelijk gaat en de hygiëne gewaarborgd wordt. Alle mechanische en elektrische componenten bevinden zich aan de achterzijde van de machine waardoor de voorzijde volledig toegankelijk is voor reiniging. Hoge snelheden gegarandeerd De hoge snelheden van deze verpakkingslijn worden gegarandeerd door continu drie machines te laten draaien en een verpakkingsmachine als stand-by te laten staan. Zo wordt vertraging bij stilstand of onderhoudswerkzaamheden voorkomen. Indien een van de drie verpakkingsmachines stopt, worden de producen automatisch geleid naar een verzamelband dat aan het begin van de vierde machine staat.

Direct contact

Skillpack is de onbetwiste marktleider in het leveren van klantspecifieke verpakkingssystemen voor food & non-food.

+31(0)78 693 3900 maak een afspraak

Klantspecifieke verpakkingsmachines, vraag het aan Skillpack

Aanhef *
De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.
+31(0)78 693 3900 contact